نقد و بررسی
ارده کنجد باظرف (700گرم)
ارده کنجد نارباج از دانه های کنجد ایرانی پوست کنده و در دستگاه ارده سنگی به دست می آید ارده خود به تنهایی یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی و از همه مهم تر یه صبحانه کامل است . ارده را همراه عسل یا شیره انگور و یا شیره خرما استفاده می کنند.
ارده در طب اسلامی جایگاه ویژه ای دارد و از آن برای درمان بسیاری از بیماری ها و تقویت سیستم ایمنی بدن استفاده می شود بعضی از حکمای طب اسلامی بر این باورند که هرشهری در آن همه مردم ارده مصرف کنند بیمارستان ها خالی از بیمارمی شود .
ارده منبع بسیار خوبی برای تامین کلسیم بدن است وسبب استحکام و سلامت استخوان ها و دندان ها می شود.
مصرف ارده به همراه شیره انگور برای افرادی که کم خونی دارند بسیار مفید است .
این ماده غذایی ارزشمند میل و قوای جنسی را افزایش داده و بسیار انرژی بخش می باشد و آنتی اکسیدان های فراوانی در خود دارد که وجود این آنتی اکسیدان ها از بروز سرطان در بدن جلوگیری می کند.
0دیدگاه کاربران